Jobba hos oss

HÄR PUBLICERAR VI INFORMATION OM EVENTUELLT LEDIGA TJÄNSTER

VÄSTERÅS KONGRESS SÖKER VÅR NYA HOUSEKEEPING MANAGER

Vi söker en engagerad Housekeeping Manager med såväl öga för detaljer som för helheten. Du har service i blodet och ska ansvara för att en hög städ- och diskkvalité upprätthålls och kombineras med en lika hög effektivitet över hela anläggningen. I tjänsten ingår personalansvar med schemaplanering, utveckling av teamets prestationer samt övriga arbetsledande uppgifter.

Läs mer på: Housekeeping Manager till nya Västerås Kongress (elite.se)

VÄSTERÅS KONGRESS SÖKER VÅR NYA KONFERENSCHEF

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet från konferensbranschen i en liknande roll. Ditt dagliga arbete kommer vara att ta hand om våra konferensgäster på bästa möjliga sätt och ge service i världsklass.

Läs mer på: Konferenschef till nya Västerås Kongress (elite.se)

VÄSTERÅS KONGRESS SÖKER VÅR NYA FASTIGHETSANSVARIG

Som fastighetsanvarig hos oss på Västerås Kongress är ditt främsta fokus att hålla vår anläggning i utmärkt skick för våra gäster.  Ditt arbete kan ofta ske i bokade lokaler eller andra gästutrymmen. Det blir därmed många hej i korridoren till våra gäster, och det är precis där och då vi påvisar den goda service vi har hos oss på Elite hotels of Sweden.

Läs mer på: Fastighetsansvarig till nya Västerås Kongress (elite.se)

VÄSTERÅS KONGRESS SÖKER EXTRA SERVERINGSPERSONAL

Vi söker stjärnor inom servering för extra arbete under våra arrangemang. Vi ser gärna att du är social, gillar att arbeta i grupp och har möjlighet att arbeta varierande arbetstider både dag, kväll och helg vid behov. Extra meriterande är om du kan fatservering då de flesta luncher och middagar serveras via fat. Välkommen att skicka ditt CV till maria.karlberg@conventum.se märk ämnesraden med jobbansökan Västerås Kongress.