FAQ

Allmän information

Här listar vi några av de vanligaste frågorna vi får. Hittar du inte din fråga nedan är du alltid välkommen att kontakta oss på info@vasteraskongress.se eller  021-495 98 00. Information om konserter, biljetter, sittplatskartor, åldersgränser och tider hittar du här 


#1 HUR HITTAR JAG TILL VÄSTERÅS KONGRESS?

Västerås är beläget vid Mälarens strand i Västmanland, cirka en timme med bil från exempelvis Stockholm och Uppsala. Med sitt fantastiska läge i Sverige är det enkelt att resa hit. Effektiva buss- och tågförbindelser, E18 som går strax utanför citykärnan och Västerås flygplats som också ligger ett stenkast från city. För vägbeskrivning


#2 KVARTGLÖMT

Har du glömt ditt paraply eller vantar eller något annat värdefullt under ditt besök hos oss? Ring vår reception på 021-495 98 00 eller mejla till info@vasteraskongress.se.


#3 TAXI

Sverigetaxi, telefon 021-170 000
Taxi Västerås, telefon 021-18 50 00


#4 SKA DU SKICKA GODS, PAKET ELLER MATERIAL TILL OSS?

För information hur du skickar gods och material till Västerås Kongress ring 021-495 98 00 eller mejla info@vasteraskongress.se.

 


#5 KAN JAG HYRA LOKAL OCH TA MED EGEN MAT OCH DRYCK?

Tyvärr kan man inte bara hyra lokal och ta med egen mat och dryck hos oss. Vi har har mat- och alkoholtillstånd i våra lokaler. Det är därför enligt lag ej tillåtet att bjuda på mat eller några alkoholhaltiga drycker i våra lokaler om de inte är beställda via vår restaurang. Vill ni beställa eller har frågor kontakta restaurangansvarig på tel. 021-495 98 22 eller mejla: restaurang@vasteraskongress.se . Tänk på att all alkohol som påträffas i anläggningen som inte är beställd via oss kommer att beslagtas, eftersom alkohollagstiftningen inte tillåter egen medhavd alkohol i våra lokaler.


#6 VILKA SEVÄRDHETER FINNS I VÄSTERÅS?

Varmt välkommen till Mälarstaden Västerås!  Här väntar massor av upplevelser och Västerås har mycket att erbjuda gällande turistattraktioner och smakupplevelser. Klicka här för mer information om vad som händer i Västerås.


#7 VART FINNS FÖRSTA HJÄLPEN OCH DEFIBRILLATOR?

Första hjälpen utrustning finns tillgänglig på flera ställen i byggnaden och vi har hjärtstartare tillgängligt i receptionen.