Äta i Västerås

I Västerås står kulinariska läckerheter från världens alla hörn på menyn. Många av vilka omnämns i prestigefyllda White Guide. Rustikt och lokalproducerat, kryddstarkt och småskaligt, trendigt och vällagat. Och nog är det just den unika mixen som utgör receptet till vad som gör Västerås till Västerås.
För mer information vart du kan äta gott i Västerås –  Besök Visit Västerås.

Mat & dryck i samband med evenemang på Västerås Kongress
Kom förbi på en drink innan konserten eller ta en fika i pausen. Baren öppnar normalt en timme innan evenemanget börjar och håller också öppet om det är paus i föreställningen. Se vår arrangemangskalender för detaljerad information. För att göra ditt besök säkrare och snabbare så är Västerås Kongress en kontantfri anläggning.

Ska du arrangera en härlig fest eller ett roligt event?
Västerås Kongress kan erbjuda unika festlokaler med flexibla lösningar och möjligheter att skräddarsy ditt evenemang efter dina behov, budget och önskemål. Vare sig det gäller en privat middag för ett mindre sällskap, mingelparty eller en storslagen galamiddag med vacker dukning och dans, levererar vi helheten – från planering till genomförande. Vårt mål är att gästerna ska minnas festen länge och att du ska känna dig trygg i planering och genomförande.

KONTAKTA OSS

Telefon: 021-495 98 00
Mejl: bokning@vasteraskongress.se

Bokningsförfrågan