Utställarinformation

UTSTÄLLARINFORMATION

UTSTÄLLARINFORMATION

För att det skall gå så smidigt som möjligt med ditt mässdeltagande är det bra att vara väl förberedd. Vi har sammanställt praktisk information där ni hittar allt ni kan tänkas behöva veta gällande ert mässdeltagande.

GODS

Skicka gods: Var vänlig och märk godset tydligt med arrangemangets namn/företag/monternummer samt adressen till byggnad som arrangemanget genomförs i.
Västerås Kongress –

Godsavhämning:  Se utflyttningstiden. Vid frågor eller överenskommelse om annan tid, vänligen kontakta monterservice@vasteraskongress.se eller telefon: 021-495 98 12. Ring och beställ hämtning av godset samt skriv ut fraktsedlar för att skicka tillbaka godset. Utställaren svarar själv för att boka transporter av sitt gods och märka godset med fraksedlar. Allt gods måste vara nedpackat och avhämtat under utsatt utflyttningstid. Ej avhämtat gods debiteras utställaren. Västerås Kongress ansvarar ej för gods före, under eller efter arrangemanget.

MAT & DRYCK

Vi har har mat- och alkoholtillstånd i våra lokaler. Det är därför enligt lag ej tillåtet att bjuda på mat eller några alkoholhaltiga drycker i montrarna om de inte är beställda via vår restaurang. Vill ni beställa eller har frågor kontakta: Restaurangansvarig tel. 021-495 98 22 eller på mejl:restaurang@vasteraskongress.se. Tänk på att all alkohol som påträffas i anläggningen som inte är beställd via oss kommer att beslagtas, eftersom alkohollagstiftningen inte tillåter egen medhavd alkohol i våra lokaler.

STÄDNING

Västerås Kongress  svarar för den allmänna städningen. Önskar ni beställa städning av montern så beställs det via monterservice.

INTERNET

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela anläggningen. Anslut till nätverket Västerås Kongress. 

FÖRSÄKRING

Normalt sett har ni som utställare en egen företagsförsäkring som ger ett bra skydd. Är du osäker på vad den täcker så kontakta ditt försäkringsbolag och skulle ni önska en kompletterande försäkring så kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

BRAND OCH UTRYMNING

 

FÖRSTA HJÄLPEN OCH DEFIBRILLATOR

Första hjälpen utrustning finns tillgänglig på flera ställen i anläggningen samt i receptionen.  Västerås Kongress har defibrillator i receptionen.

Musik

Utställare ansvarar för all eventuell musik som framförs publikt i montern under mässan. Detta regleras och redovisas direkt med STIM och SAMI.Varmt välkommen till oss!