Retromania 2024

lördag 07 september 2024

Köp din biljett nu!

Köp biljett

Lördag den 7 september är det äntligen dags för RetroMania på Västerås Kongress!

Vad är RetroMania? Jo, det är Sveriges roligaste leksaks- och tv-spelsmässa! Här har vi säljare som har med sig Nintendo, Lego, My Little Pony, Star Wars, Pokémon, Barbie, He-man, Brädspel, Sega, Comics, Samlarfigurer, Filmer, Turtles och en massa annat skoj främst från 80- och 90-talet men också en hel del nyare prylar och även en del hantverk som säljare knåpat ihop själva. Ni kommer att hitta massor av coola prylar på detta roliga event! Det kommer säljare och besökare från hela landet. Även du kan köpa ett eller flera bord och stå och sälja på RetroMania. Leta igenom hemma vad ni har för leksaker och Lego, tv-spel och annat. Och boka sedan in ett bord hos oss.

RetroMania har öppet kl.10-16 lördag 7 september på Västerås Kongress.

Inträde Vuxna från 12år och uppåt: 100 kr + 20 kr i serviceagvift.
Inträde Barn 7-11 år: 40 kr + 20 kr i serviceavgift.

Begränsat antal biljetter, så vänta inte för länge. Det kommer att säljas biljetter i entrén i mån av plats. Vi kommer ha ett Café på plats där man kan köpa massa smått och gott.

Vill du också vara med och sälja på RetroMania? Bord kostar 399 kr inkl. moms. Ett bord med väggplats kostar 599 kr inkl. moms. I priset ingår 2 entrébiljetter.

lördag 07 september 2024

Köp din biljett nu!

Köp biljett