Julbord & Show på Västerås Kongress

fredag 01 december 2023

Observera att strikt 18 års åldersgräns gäller hela kvällen för samtliga gäster.

Köp biljett

Västerås Kongress egenproducerade julshow! En helkväll med god mat, middagsunderhållning, show, DJ & efterfest! Med E-TYPE, DA BUZZ, LINDA BENGTZING, KALIFFA, DOLLY STYLE och ROBIN BENGTSSON!

Kvällens program
18:00-20:40: Mat och middagsunderhållning
21:30 – galashow i 2 akter
23:00-01:00 – Efterfest med DJ & dansgolv

Ankomsttider
VIP ALL INCLUSIVE – 18:00-18:30.
STORA PAKETET – 18:30-19:00
MELLANPAKETET – 19:00-19:30
LILLA PAKETET – 19:30-20:00.

Garderob
Polisens väskförbud gäller ej på detta evenemang. Vi ber er dock att inte ta med stora väskor till oss om ni inte måste. Visitering av väskor förekommer. Garderoben är förbetald, ytterkläder och större väskor ska hängas in i garderoben.

 

Mat och specialkost

Meny
Julbord VK 2023

Julbordet består av klassiska julbordsrätter. Merparten är fria från Gluten och Laktos. Det innebär att man inte behöver föranmäla specialkost om man är glutenintolerant, laktosintolerant, vegetarian eller vegan.

Om man är allergisk och har mer specifika krav på sin specialkost än ovan så ber vi er e-posta julbord@vasteraskongress.se  snarast så ordnar vi särskild tallrik för denne.

-Om man är glutenintolerant, laktosintolerant kan man gå på de vanliga bufféerna.

-Är man vegetarian, vegan eller har allergi ska man ta mat på vår specialkostbuffé. Fråga vår servispersonal på plats för att få reda på var den är.

På bufféerna finns skyltar som visar om rätterna innehåller nötter, fläskkött, gluten, laktos, ägg samt om de är veganska. Hela menyn finns publicerad på www.vasteraskongress.se/jul

Särskilda behov
Meddela oss om någon av era gäster har några särskilda behov, exempelvis rullstol. Eposta julbord@vasteraskongress.se  Hörslinga finns tyvärr inte installerad i middagslokalen.

Mer information
www.vasteraskongress.se/jul

 

fredag 01 december 2023

Observera att strikt 18 års åldersgräns gäller hela kvällen för samtliga gäster.

Köp biljett